Aankomende Evenementen

Evenement Views Navigation

juli 2019

29 juli - 1 september

Tijdens de zomervakantie kan iedereen uitrusten en opladen zodat we na de vakantie weer fris kunnen beginnen. Fijne vakantie allemaal!

september 2019

Eerste schooldag klas 1 t/m 6 (kleuters vrij)

2 september, 09:45 - 11:00
Oud-Beijerland,

Samen openen wij het nieuwe schooljaar in de zaal. De oudste kleuters starten in het kleuterlokaal. Door hun kleuterjuf worden ze symbolisch 'over de brug begeleid' naar de leerkracht van klas 1. Tijdens de opening van het schooljaar geeft elke leerkracht een inkijkje in de lessen/verhalen voor komend jaar. De opening wordt afgesloten met een gezamelijk lied.

Eerste schooldag kleuters

3 september, 08:30 - 14:00
Oud-Beijerland,

De kleuters beginnen dinsdag aan hun eerste schooldag na de vakantie. Welkom terug allemaal!

Luizencontrole

5 september, 12:45
Oud-Beijerland,

De eerste donderdag na de vakantie, betekent luizencontrole. Denk er donderdagochtend aan om geen ingewikkelde staarten, vlechten of gel in de haren te doen.

Ouderavond klas 3

12 september, 20:00 - 21:30
In de klas, Leeuwenhartschool

De ouderavond vindt plaats in de desbetreffende klas. Tijdens deze avond krijgen ouders een inkijkje in hoe hun kind de klas ervaart. Tevens heeft het een goed beeld van het groepsproces en wat er gedaan wordt in de klas.

Ouderavond klas 2

17 september, 20:00 - 21:30
In de klas, Leeuwenhartschool

De ouderavond vindt plaats in de desbetreffende klas. Tijdens deze avond krijgen ouders inzicht in de ontwikkelingsfase waarin de kinderen uit de klas zitten. Tevens geeft het een beeld van de lesstof die behandeld is en nog gaat worden.

Ouderavond klas 4

19 september, 20:00 - 21:30

Studiedag

20 september

De vrijeschool bestaat 100 jaar in 2019, een bijzonder jaar voor vrijescholen wereldwijd. Tijdens het waldorf 100 jaar festival staan we op deze dag stil bij de opdracht van het onderwijs en de opgave van de vrijeschool. Want de wereld is veranderd in 100 jaar, het Nederlandse onderwijs én de vrijeschool ook.

Ouderavond klas 1

23 september, 20:00 - 21:30

Michaelsfeest

30 september, 08:20 - 14:00
Oud-Beijerland,

Op het Michaëlsfeest smeedt klas 6 onder toeziend oog van de smid een speer. Het feest herinnert ons eraan, het vuur in onzelf brandende te houden. Wie en wat hebben we daarbij nodig? En welke draken hebben we te verslaan?

+ Exporteer Evenementen

“Onderwijzen is ook opvoeden. Onderwijs gaat verder dan alleen goed leren lezen of rekenen.”