Informatieochtenden

Op zoek naar een goede school?

U bent van harte welkom op onze informatieochtenden. Na ontvangst met thee en koffie, lichten wij het vrijeschoolonderwijs toe en onze school in het bijzonder. We nemen deze ochtend ook een kijkje in de alle klassen. Een mooie manier om sfeer te proeven.

Onze informatiemomenten

• Donderdagochtend 4 april 2019, van 09.00-10.30 uur
  • Vrijdagochtend: 10 mei 2019, van 09.00-10.30 uur
  • De lentemarkt van 18 mei is tevens een goed moment om sfeer te proeven op de school

Wat als u niet kunt

Lukt het u niet om bij de informatieochtend aanwezig te zijn, maar wel graag meer informatie wil over het vrijeschoolonderwijs en sfeer wil komen proeven op school, neem dan contact op met directie@leeuwenhartschool. Dan kijken we samen naar een geschikte datum.

Waarom kiezen voor de Leeuwenhartschool?

Op de Leeuwenhartschool is voor kleuters veel ruimte om zich spelenderwijs zowel persoonlijk als cognitief te ontwikkelen. Leren op een vrijeschool is leren in kleine klassen. En niet alleen met je hoofd, maar ook met je hart en handen. We brengen onze leerlingen vaardigheden bij waardoor ze stevig in hun schoenen staan, zichzelf kennen, liefde blijven houden voor leren en daardoor talenten blijven ontwikkelen”.

Voor overige vragen neem contact op met de administratie:

Administratie
info@leeuwenhartschool.nl

“Vrijeschoolonderwijs. Met een brede basis sta je sterker, kom je verder.”