Baby dreumesgroep

Heb jij zin in een gezellige ochtend samen met je baby of dreumes? Dan nodigt kabouter Pim jullie uit; kom bij baby-dreumesgroep ‘De Sterrenlichtjes’ de seizoenen beleven!

In het vertelhuis neemt Kabouter Pim op speelse wijze iedereen mee op reis door het kabouterbos. Tijdens een muzikaal avontuur staan wij stil bij dagelijkse rituelen en magische gebeurtenissen in het bos. We maken kennis met de jaarfeesten en genieten van de diversiteit van de seizoenen. Door de herhaling van versje en liedjes komt de wereld van kabouter Pim voor de kleintjes echt tot leven! Het is heerlijk om als ouder te delen in de herkenning en verwondering van je kindje.

Na de belevenissen in het vertelhuis gaan de kinderen zelf op ontdekkingstocht in het lokaal.
Terwijl zij in onze geruststellende nabijheid spelen is er ruimte om ervaringen uit te wisselen met andere ouders. Daarnaast is er een seizoensgebonden activiteit; een knutsel, een prentenboekbespreking of bijvoorbeeld het delen van informatie over speelgoed, elke week iets nieuws.

Lijkt het je leuk om een kijkje te nemen bij ons in het vertelhuis? Er zijn nog wat boomstamstoeltjes vrij!

Voor aanmelding of meer informatie
Linda Pieterse tel: 06-24711970
Baby-deumesgroep ´De Sterrelichtjes´
Voor kinderen van 0-3 jaar samen met een vertrouwd persoon; mama, papa, oma of opa.
Elke woensdagochtend van 9:00-11:00, inloop vanaf 8:45 in het peuterlokaal van de Leeuwenhartschool.
Eerste ochtend is gratis, daarna 4,50 per ochtend.

“Vrijeschoolonderwijs. Met een brede basis sta je sterker, kom je verder.”