Nieuwsarchief


Informatieochtend donderdag 13 september

Geplaatst op 14 mei 2018

Op zoek naar een fijne basisschool voor uw kind? Donderdagochtend 13 september as is er een informatieochtend.

Van 09.00-10.30 bent u van harte welkom. Naast dat er informatie gegeven wordt over het vrijeschoolonderwijs, zal er ook een rondleiding gegeven worden. Een fijne manier om sfeer te proeven.

Komt u ook? Aanmelden is niet noodzakelijk maar mag altijd natuurlijk via directie@leeuwenhartschool.nl

 

Lees het hele bericht »

Informatieochtend vrijdag 16 maart

Geplaatst op 13 maart 2018

aankomende vrijdag is er een informatieochtend op school. Tijdens de ochtend, die toegankelijk is voor alle geïnteresseerde ouders, wordt er informatie gegeven over de school. Ook kunnen ouders de sfeer proeven en vragen stellen over het vrijeschoolonderwijs.

Komt u ook? Tijd: van 09.00 tot 10.30!

Lees het hele bericht »

Start nieuwe schooljaar

Geplaatst op 27 augustus 2017

Wat was het een fijne start van het schooljaar! Met het college hadden we de zaal klaargezet en mooi aangekleed met bloemen. Het was voor mij de vierde keer dat ik een opening bijwoonde en elke keer krijg ik kippenvel als de nieuwe 1e klassers de zaal in komen terwijl we het schoollied zingen. De kleuterjuffen hebben de kinderen ‘over het bruggetje’ begeleid naar hun nieuwe juf. Daarna werden er verhalen verteld en mochten alle kinderen even wennen in hun nieuwe lokaal.

Dinsdag begon voor alle kinderen van de school de eerste echte schoolweek. Het was een fijne sfeer in de school en volgens mij zijn alle kinderen goed begonnen. Hier en daar zal het wel spannend geweest zijn denk ik. Het kost altijd even tijd om weer in het ritme te komen (en niet alleen voor de kinderen;). Die tijd nemen we er gewoon voor!

Lees het hele bericht »

Lentemarkt!

Geplaatst op 11 april 2017

Nog een paar weken en dan is het zo ver! Alle voorbereidingen zijn al in volle gang om er er een mooie dag van te maken. Het is tevens een mooie dag om kennis te maken met onze school en sfeer te proeven.

Hopelijk tot dan!

Anita Torenvlied

Lees het hele bericht »

Nieuwe website is online!

Geplaatst op 9 februari 2017

Beste ouders en geïnteresseerden van de Leeuwenhartschool,

Vandaag is onze nieuwe website online gegaan. Een nieuw veilig systeem waarmee wij de site makkelijk up-to-date kunnen houden en steeds mooie nieuwe foto’s kunnen laten zien uit onze school. De website is nu ook goed benaderbaar met een tablet of een mobiele telefoon. Binnenkort zal ook de nieuwe nieuwsbrief af zijn!

Heeft u opmerkingen of suggesties over de website of mooie beelden om te plaatsen? Laat dit zeker even weten!

Hartelijks,

Anita Torenvlied

Lees het hele bericht »

Driekoningenspel

Geplaatst op 16 januari 2017

Wat een aandacht hebben de kinderen gehad voor het Driekoningenspel afgelopen donderdag! We mochten weer genieten van toneelgroep de Kompany uit Gouda. Zij komen al 17 jaar op de Leeuwenhartschool om ons het Driekoningenspel te laten zien.

Ze waren ook erg onder de indruk van de aandacht die er was in de zaal, de prachtig gedekte tafel door de kinderen, het lekkers van de ouders en het geweldige team schminkers. Ze gaven aan zich zeer welkom te voelen. Volgend jaar zijn ze er weer bij!

Hartelijke groet,

Anita Torenvlied

 

Lees het hele bericht »

“Op de Leeuwenhartschool zien wij het kind”

De Leeuwenhartschool