Informatieochtend 13 september 1

Meer over onze informatieochtend

Op maandag 21 januari is er een informatieochtend. Na ontvangst met thee en koffie, geven we informatie over het vrijeschoolonderwijs en onze school in het bijzonder.

Op de Leeuwenhartschool is voor kleuters veel ruimte om zich spelenderwijs zowel persoonlijk als cognitief te ontwikkelen. Leren op een vrijeschool is leren in kleine klassen. En niet alleen met je hoofd, maar ook met je hart en handen. We brengen onze leerlingen vaardigheden bij waardoor ze stevig in hun schoenen staan, zichzelf kennen, liefde blijven houden voor leren en daardoor talenten blijven ontwikkelen”.

We nemen deze ochtend ook een kijkje in de alle klassen. Een mooie manier om sfeer te proeven.

Wilt u uw kind aanmelden of gewoon graag een keer komen kijken in onze school? Kom dan langs op een van de informatiemomenten, u bent van harte welkom! Mocht het niet lukken op onderstaande data, neem dan contact op met directie@leeuwenhartschool. Dan kijken we samen naar een geschikte datum.

• Maandagochtend: 21 januari 2019, van 9.00-10.30uur
  • Vrijdagochtend: 15 maart 2019, van 9.00-10.30uur
  • Donderdagochtend 4 april 2019, van 9.00-10.30 uur
  • Vrijdagochtend: 10 mei 2019, van 09.00-10.30uur