Informatieochtend kleuters (3 tot 5 jaar)

Op donderdag 4 april a.s. bent u van harte welkom op onze informatieochtend. Deze is speciaal voor ouders van kleuters (3 tot 5 jaar). De volgende reguliere informatieochtend is op vrijdag 10 mei 2019.

4 april 2019 | 09:00 tot 10:30 uur | Jasmijnstraat 6, Oud-Beijerland

Kijkje in alle klassen

Na ontvangst met thee en koffie, geven we informatie over het vrijeschoolonderwijs en onze school in het bijzonder. We nemen deze ochtend ook een kijkje in de alle klassen. Een mooie manier om sfeer te proeven. Vanwege de toenemende belangstelling voor het vrijeschoolonderwijs, is de komende informatieochtend geheel gericht op kleuters.

Aanmelden voor de informatieochtend

We vinden het fijn als u zich via onderstaand formulier aanmeldt voor de informatieochtend. Het is niet nodig aan te geven met hoeveel mensen u de informatieochtend bezoekt.

Wat als u niet kunt

Lukt het u niet om bij de informatieochtend aanwezig te zijn, maar wel graag meer informatie wil over het vrijeschoolonderwijs en sfeer wil komen proeven op school, neem dan contact op met directie@leeuwenhartschool. Dan kijken we samen naar een geschikte datum.

Inschrijven op de Leeuwenhartschool

Tijdens de informatieochtend kan uw kind meteen aangemeld worden op school. Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.

Waarom kiezen voor de Leeuwenhartschool?

Op de Leeuwenhartschool is voor kleuters veel ruimte om zich spelenderwijs zowel persoonlijk als cognitief te ontwikkelen. Leren op een vrijeschool is leren in kleine klassen. En niet alleen met je hoofd, maar ook met je hart en handen. We brengen onze leerlingen vaardigheden bij waardoor ze stevig in hun schoenen staan, zichzelf kennen, liefde blijven houden voor leren en daardoor talenten blijven ontwikkelen”.

Verdere informatiemomenten

• Donderdagochtend 4 april 2019, van 09.00-10.30 uur
  • Vrijdagochtend: 10 mei 2019, van 09.00-10.30 uur
  • De lentemarkt van 18 mei is tevens een goed moment om sfeer te proeven op de school