• Dit event is voorbij.

Buitenlesdag

2 april

Op dinsdag 2 april is het Buitenlesdag op de Leeuwenhartschool. Een dag waarop onze kleuters dezelfde vaardigheden leren als op een reguliere schooldag. Maar met één groot verschil; heerlijk in de vrije natuur. De Nationale Buitenlesdag is een initiatief van Jantje Beton. De insteek is leerlingen meer ruimte te bieden om te spelen, bewegen, ontdekken en onderzoeken. En het is natuurlijk ook erg leuk. Het initiatief sluit goed aan bij onze manier van lesgeven. De enorme tuin waar we heen gaan leent zich niet alleen voor vrij spel. De leerlingen mogen ook de handen uit de mouwen steken en aan de slag in de tuin. Bij nat weer vindt er een aangepast programma in de tuin plaats. Al duimen we natuurlijk allemaal voor een prachtige lentezon.

Datum:
2 april

Buitenlesdag locatie

Leeuwenhartschool
Telefoon:
info@leeuwenhartschool.nl

“Op de Leeuwenhartschool zien wij het kind”