Aankomende Evenementen

oktober 2019

Studiedag

2 oktober

Deze dag hebben alle leerkrachten van de Leeuwenhartschool een studiedag. Studiedagen vinden wij belangrijk voor verdieping op ons vakgebied. Deze dag is de school dus gesloten. BSO de Muzikant biedt deze dag opvang voor aangemelde kinderen.

Studiedag

3 oktober

Ouderavond klas 5

8 oktober, 20:00 - 21:30
In de klas, Leeuwenhartschool

De ouderavond vindt plaats in de desbetreffende klas. Tijdens deze avond krijgen ouders inzicht in de ontwikkelingsfase waarin de kinderen uit de klas zitten. Tevens geeft het een beeld van de lesstof die behandeld is en nog gaat worden.

Ouderavond klas 6

9 oktober, 20:00 - 21:30

Inloopochtend kleuterklassen

10 oktober, 08:45 - 11:30
Leeuwenhartschool, Jasmijnstraat 6
Oud-Beijerland,

Deze ochtend organiseren wij een inloopochtend speciaal voor kleuters. U bent deze ochtend samen met uw kind welkom in onze kleuterklas. Terwijl uw kind dan het lokaal verkent kunt u uw vragen stellen aan de aanwezige leerkracht of schoolleider. Ook is er ruimte voor een rondleiding of een persoonlijk gesprek met de schoolleider. Let op: tijdens deze dag is de school in bedrijf. Het kan dus zijn dat uw binnenkomst samenvalt met een pauze of eet-moment. U bent van harte…

14 oktober, 14:00
In de klas, Leeuwenhartschool

Het oudergesprek is een goede gelegenheid om elkaar (leerkracht én ouder) op de hoogte te stellen van ontwikkelingen en voortgang van de leerling. Ook is er ruimte om vragen te stellen.

15 oktober, 14:00

16 oktober, 14:00

Ouderavond kleuters: Lichtfeesten

16 oktober, 20:00 - 21:30
Leeuwenhartschool, Jasmijnstraat 6
Oud-Beijerland,

Deze ouderavond vindt plaats in de kleuterklassen. De ouderavond gaat dieper in op het thema lichtfeesten. Tevens krijgen ouders tijdens deze avond een een inkijkje in hoe hun kind de klas ervaart.

17 oktober, 14:00

+ Exporteer Evenementen

“Wij werken met het meest kostbare materiaal op aarde: kinderen.”