Informatieochtenden

Informatiegesprek

Persoonlijk informatiegesprek

Wij maken graag de tijd voor u tijdens een persoonlijk informatiegesprek. Tijdens dit gesprek, dat ongeveer een uur duurt, zal onze schoolleider u zoveel mogelijk vertellen over onze school. En natuurlijk kunt u meteen al uw vragen stellen. We nemen meteen ook een kijkje in de alle klassen. Een mooie manier om sfeer te proeven. Omdat sfeer proeven het beste gaat als de school in bedrijf is, plannen wij informatiegesprekken het liefst tijdens schooluren.

directie@leeuwenhartschool

Inloopochtend 0-4 jarigen

In het najaar organiseren wij een inloopochtend speciaal voor kleuters. U bent deze ochtend samen met uw kind welkom in onze kleuterklas. Terwijl uw kind dan het lokaal verkent kunt u uw vragen stellen aan de aanwezige leerkracht of schoolleider. Ook is er ruimte voor een rondleiding of een persoonlijk gesprek met de schoolleider. Let op: tijdens deze dag is de school in bedrijf. Het kan dus zijn dat uw binnenkomst samenvalt met een pauze of eet-moment. U bent van harte welkom met uw peuter of kleuter!

Datum: donderdag 10 oktober 2019
Tijd: Tussen 8:45 en 11:30 uur

Vragen?

Voor overige vragen neem contact op met de administratie op 0186-612142 of mail uw vraag naar info@leeuwenhartschool.nl

“Door het vieren van jaarfeesten worden kinderen zich bewust van het jaarverloop en stimuleren we verbondenheid met de natuur.”